Let op geld lenen kost geld

Koop dit of dit of dit

tentoonstelling


Koop dit of dit of dit - kunst aan je muur voor maximaal 100 euro per maand

Maak alvast een verlanglijst en wees er snel bij, want tijdens het Amsterdam Art Gallery Weekend opent in Capital C voor de eerste keer een KunstKoop-tentoonstelling. Een bijzonder veelzijdig aanbod van kunstwerken die voor maximaal 100 euro per maand (in totaal 3600 euro) te koop zijn met de KunstKoop-regeling van het Mondriaan Fonds. De werken zijn geselecteerd door curator Ellis Kat bij galeries die deelnemen aan zowel Amsterdam Art als de KunstKoop.

Via de KunstKoop hoef je als koper een werk niet in één keer te betalen, maar word je wel in één klap kunstverzamelaar. Je betaalt in maandelijkse termijnen, zonder extra kosten. Zo is kunst kopen niet alleen voor mensen met een dikke bankrekening, maar voor iedereen! Goed om te weten: als je kunst koopt in deze tentoonstelling steun je kunstenaars uit Nederland die daardoor weer nieuwe projecten kunnen doen.

Het Gallery Weekend is van 25 tot en met 29 november 2020 in Amsterdam. Galeries hebben tijdens dat weekend hun deuren geopend en brengen kunstenaars die zij vertegenwoordigen in de belangstelling. Naast vele tentoonstellingen is er een online programma met onder meer artist talks. Bekijk de website van Amsterdam Art voor het programma en de laatste updates in verband met covid-19.

De KunstKoop-tentoonstelling is te zien t/m 15 januari 2021, online en in Capital C, Weesperplein 4B in Amsterdam.